#knowledgeconnected

Misschien heb je op onze socials tussen de hashtags al eens ‘#knowledgeconnected’ zien staan? Misschien ook niet. Of heb jij soms onze QR-code al gescand? Maar waarvoor staat #knowledgeconnected nu eigenlijk? Wat is het verhaal hierachter?

4 companies, 1 brand

#knowledgeconnected is een samenwerking tussen vier verschillende entiteiten: aternio finance, aternio legal, in september. en lemmens. Als experten binnen ons eigen vakgebied hebben wij besloten onze kennis te bundelen onder de merknaam #knowledgeconnected. Wij vormen een one-stop-shop, waar organisaties tijdens hun professionele reis terecht kunnen. Dit op vlak van diverse domeinen:

  • Finance
  • Legal
  • People & Strategy
  • Process & Innovation

Wij zijn jouw business partner. Samen met jou en vanuit een sterke vertrouwensrelatie, gaan wij mee op pad.

Finance

aternio finance begeleidt jou op vlak van accountancy en tax. Ondernemen is echter meer dan louter cijfers. aternio finance staat dicht bij de onderneming en de mensen achter de ondernemer. Zowel kwalitatieve als haalbare oplossingen aanleveren, die volledig op maat zijn van jouw organisatie.

Legal

aternio legal ondersteunt en ontzorgt niet alleen ondernemers, maar ook vermogende particulieren. Zowel in jouw professionele als private reis kan je op hen rekenen. Bovendien heeft iedereen met belastingen en juridische regels te maken. Met een sterke bagage aan vakkennis en de nodige communicatieve skills is aternio legal zowel jouw persoonlijke adviseur als de sparring partner van jouw accountant, bedrijfsrevisor, bankier of notaris.

People & Strategy

in september. helpt jouw dromen als bedrijfsleider kristalliseren en realiseren om van hieruit jezelf en de mensen binnen jouw organisatie te inspireren. Samen met jou brengen zij jouw organisatie in beweging naar de gewenste verandering en groei. Vanuit een strategisch vertrekpunt mens en business verbinden. in september. versterkt jou en jouw organisatie vanuit drie pijlers:

  • Engaging people
  • Personal leadership coaching
  • Organisational design

Process & Innovation

lemmens. houdt een spiegel voor op vlak van bedrijfsprocessen. Met behulp van Black Belt Lean Six Sigma expertise gaan we, samen met jou en jouw team, creatief en innovatief aan de slag om de kwaliteit van jouw organisatie te versterken. Continu verbeteren en maximale klantwaarde realiseren, zijn ons doel.

Connecting the dots

#knowledgeconnected beantwoordt uiteenlopende vragen waar jij als organisatie tegenaan loopt tijdens jouw ondernemingsreis. Ondersteunen en adviseren bij uitdagingen en complexe cases is helemaal ons ding. Wij houden allemaal van meer en moeilijker. Vanuit jouw realiteit en wensen werken wij naar de meest optimale oplossing voor jouw organisatie. Kortom, #knowledgeconnected verbindt finance, legal, people, strategy, process & innovation.

Ben je geïnteresseerd in één van onze service lijnen? Neem gerust een kijkje op onze landingspagina.

Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismakend gesprek over #knowledgeconnected of lemmens.

Volg lemmens. op LinkedIn en Facebook voor meer nieuws.

Meer artikels

Je vraag:

Je opmerking: